HTML

Linkek

2008.04.07. 20:38 :: ncosz

Image

  

Hálózat TV (www.halozat.tv)
Helyi sugárzó televíziók és helyi kábeltelevíziók musorai a az egész ország területén elérheto Hálózat TV musorán! Tekintse meg a csatorna weboldalait!

Pécs TV (www.pecstv.hu)
A Pécs TV 24 órában látható, mindig frissülo, folyamatos musorfolyamot szolgáltat a hét minden napján. Vételkörzete Pécs szinte teljes területe illetve a környezo falvak. Tudjon meg többet a Pécs TV oldalain!

Pécsi Nemzeti Színház (www.pnsz.hu)
A pécsi színjátszás a magyar színházi kultúra egyik jelentos vidéki centruma. A Pécsi Nemzeti Színház honlapja a Színházról és az aktuális musorokról is informál!

Lipics Zsolt
Színművész és egyben a Bencze Show hivatalos reklámhangja

Országos Szervizajánló(www.szervizajanlo.hu)

Capriccio Énekegyüttes
Az együttes 2003. áprilisában alakult komlói és pécsi tagokból Zsaru Singers néven a 2003. június 14-i Országos Rendőr "Ki-mit-tud?"-ra. A sikeren felbuzdulva az őt fős együttes úgy döntött, hogy tevékenységével megpróbál hozzájárulni a kamara ének kultúrájának népszerűsítéséhez és azóta is rendszeresen fellép különböző rendezvényeken.
  

Szólj hozzá!





A bejegyzés trackback címe:

https://benczeshow.blog.hu/api/trackback/id/tr97415847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása